Huidverbetering op de eerste plaats

Huidverbetering op de eerste plaats

Het instituut voor huidverbetering Skinstitute viert dit jaar zijn eerste lustrum. In die eerste vijf Leusdense jaren heeft Irma Van Weij niet stilgezeten. Skinstitute is uitgegroeid tot een complete salon waar klanten terecht kunnen voor een groot aantal disciplines op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en huidvernieuwing.

 

Voor Skinstitute is een gezonde huid het allerbelangrijkste. Van Weij: "Natuurlijk je kunt hier prima terecht voor een gedegen 'schoonheidsbehandeling'. We bieden alles wat een schoonheidssalon moet bieden. Maar bij ons is de relaxte gezichtsmassage niet de kers op de taart, dat is het gericht werken aan een verbetering van de huid van onze klanten. Een betere huid is voor iedereen bereikbaar, jong, oud, vrouwen en mannen. De huid heeft veel te lijden van weersinvloeden, UV straling en luchtvervuiling. Wil je langer een gezonde en mooie huid houden dan kun je niet achterover leunen."

 

Bij Skinstitute begint een behandeling altijd met een intake. "Aan de hand van de wensen en het huidtype van de klant maak ik samen met de klant een behandelplan. Wat gaan we doen en met welke producten." Hydropeptide is naast Ericson Laboratoire een van de producten waar Van Weij mee werkt. "Met de Hydropeptidebehandelingen gebruik je de kracht van peptiden om op celniveau de huid te hydrateren en lijntjes en rimpels te verminderen. Daarnaast hebben we sinds kort ook de biologische lijn van Emotion, welke volledig bestaat uit natuurlijke ingrediënten.

 

Naast producten gebruikt Van Weij moderne apparatuur voor het verwijderen van cellulitis, couperose en pigmentvlekken. "Niemand hoeft langer gebukt te gaan onder deze huidproblemen. Er is echt iets aan te doen. Ook voor het vervagen van littekens, het verstevigen van de huid of het verminderen van wallen onder de ogen hebben we de juiste apparatuur in huis."

 

Permanente ontharing, spray tan en huidverstrakking zijn de laatste troeven van Van Weij. Van Weij: "Permanent ontharen doen we al sinds 2001. Je kunt ons gerust een specialist op dit gebied noemen. In zes tot acht sessies ben je vaak al je ongewenste haren kwijt. Spray tan is een eigenlijk een leuk extraatje. Een mooi bruin kleurtje zonder dat je je aan zonnebankstraling hoeft bloot te stellen. Huidverstrakking is onze laatste aanwinst. Door middel van geavanceerde apparatuur, waaronder IPL en radiofrequentie, kunnen wij huidverslapping tegen gaan en collageen en elastine aanmaak stimuleren."

Skinstitute biedt ook plaats aan sportmasseur Catharina. Van Weij: "Zij verzorgt sport en ontspanningsmassage. Een discipline die heel goed past binnen het concept van Skinstitute. Mijn doel is om onze klanten een zo breed mogelijk assortiment te bieden. Ik zoek daarom ook nog een pedicure en eventueel een nagelstyliste die hier haar praktijk wil uitoefenen."

 

Om het lustrum te vieren heeft Skinstitute dit jaar een groot aantal aanbiedingen. Houd daarom de Facebookpagina en de website in de gaten.

 

Skinstitute

Hamersveldseweg 6 D

3833 GP Leusden

06-52014674

info@skinstitute.nl

www.skinstitute.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0