Definititief ontharen

De ervaring van Skinstitute Leusden

Sinds 2001 werken wij al met diverse apparaten voor permanente ontharing met goede resultaten. U kunt ons dus gerust gespecialiseerd noemen.

Op dit moment werken wij bij Skinstitute Leusden voor het permanente ontharen met de Harmony XL.

Permanent ontharen met de Harmony XL

Ongewenste haargroei permanent verwijderen kan nu makkelijker en aangenamer dan ooit. Het meest innoverende, FDA goedgekeurde Harmony XL systeem is de efficiëntste, veiligste, snelste een aangenaamste permanente ontharingsmethode.

 

De behandeling geeft excellente resultaten op alle lichaamsdelen: gezicht, armen, benen, oksels, bikinilijn, rug borst en buik. Resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar na de eerste behandeling. Om de permanente ontharing te verkrijgen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk, afhankelijk van uw huid- en beharingstype: gemiddeld 6 a 8 sessies het interval tussen de sessies dient aangepast te worden aan de beharingslocatie en aan uw groeicyclus en kan variëren tussen 6 en 12 weken.

 

Door de vele instel mogelijkheden op de Harmony XL is het mogelijk om vrijwel elk huidtype te behandelen, behandeling op maat geeft een beter en sneller resultaat. De behandelingen zijn het meest effectief in kuurvorm, hierdoor is een permanenter resultaat te behalen


Wat is er mogelijk?

Strikt wetenschappelijk gesproken is definitief ontharen niet mogelijk.

De term verwijst eigenlijk naar wat op dit moment in de medische en cosmetische wereld onder permanente ontharing wordt verstaan en dat is het volgende: 90 tot 95% van de haren groeit niet meer terug, de rest komt terug in de vorm van zeer fijn, bijna niet waar te nemen donshaar.