De werking van Ericson Laboratoire Enzymacid

 

 

Mechanische peeling:

Onmiddellijke verwijdering van dode huidcellen met behulp van hoornafgevende aluminiumoxidekristallen (microdermabrasie)

 

Chemische peeling:

Onmiddellijke verzachting van de huid en stralende teint door AHA-zuren (alfa-hydroxyzuren), b.v. glycolzuur

 

Enzymatische peeling:

Activeert weefselvernieuwing door de onderlinge verbinding van hoorncellen te verzwakken. Dit effect houdt verscheidene weken aan, omdat het enzymatische middel met een vertraging wordt vrijgegeven.

 

Enzymacid: Lange termijn werking in plaats van een eenmalig resultaat.

 

Enzymatische peelings hebben het vermogen om de chemische verbindingen die de hoorncellen ondergaan te verzwakken.

 

De enzymatische peeling van de Enzymacid  lijn bevat een nieuwe generatie enzymen: een verknoopt papaïnepolymeer, dat een aanzienlijk hogere thermische stabiliteit heeft in vergelijking met de vrije vorm van papaïne. Dit wordt achterlijk vrijgegeven, i. De huid wordt blootgesteld aan een permanente stimulus en dus continu gestimuleerd om weefsel te vernieuwen.

Enzymacid  is beschikbaar als een gezichts- en lichaamsbehandeling. Regelmatig gebruikt, kan de peeling de toestand van de huid radicaal verbeteren en is een perfecte aanvulling op esthetische medische toepassingen.

De resultaten van Ericson Laboratoire Enzymacid

 

De permanente hogere afstoting van de verhoornde huidcellen leidt tot een versnelde huidvernieuwing.

Zelfs met een rijpe huid en een probleemhuid begint een duurzaam behandelingssucces.

Al na de eerste toepassing ziet de huid er zichtbaar gladder en stralender uit.

 

Deze anti-aging en huidvernieuwingsbehandeling lost verschillende huidproblemen op, b.v. bleke huid, vermoeide huid, rokers huid, overmatige pigmentatie en pigmentatie, te dikke huid, puistjes aan het oppervlak, resterende littekens, rimpels aan het oppervlak.