Hydropeptide. Revolutionaire Anti Aging.

Peptiden zijn microscopisch eiwitfragmenten die in staat om veranderingen in de huid veroorzaken op cellulair niveau . Eigenlijk zijn peptiden de enige ingrediënten die bewezen hebben om collageenaanmaak direct te stimuleren. 

 

Elke dag wordt je huid blootgesteld aan externe factoren, zoals vrije radicalen, wind, barre weersomstandigheden, stress en de ultraviolette straling (UV) in het zonlicht . Na verloop van tijd hopen er schadelijke stoffen op en uiteindelijk begint om uw huid er ouder uit te zien.

Rimpels, ouderdomsvlekken en verkleuringen zijn de meest voorkomende symptomen. Een doffe huid, huidverslapping en fijne lijntjes bij de ogen zijn ook tekenen van veroudering waar wij dagelijks mee geconfronteerd worden. 

Belangrijk is om de collageen productie (70 % van uw huid bestaat uit Collageen) te stimuleren. Dit zorgt voor stevigheid en elasticiteit.

 

Hydropeptide bevat 60 verschillende peptiden, de grootse variëteit op de markt, te samen met een verscheidenheid aan vitale voedende elementen. Alles in de juiste concentratie. Peptides werken als celboodschappers en geven de huidcellen signalen af.

Peptiden zijn dus celboodschappers. Ze zenden specifieke signalen uit voor specifieke doelen.

Peptiden kunnen de collageenproductie verhogen, wimperfolikels acitveren en de samentreking van de mimische spieren minimaliseren.

 

Een hoog percentage Peptiden betekent een versterkt signaal. Wanneer u de producten regelmatig gebruikt, worden deze signalen ook vaker verzonden en zult u zien dat de huid herstelt, verjongt en de tekenen van veroudering tegen gaat.