Schoonheidssalon met eigen winkel

Skinstitute the Store

LEUSDEN Skinstitute staat als instituut voor huidverbetering al lange tijd goed bekend in Leusden. Iedereen, zowel vrouwen als mannen, kan er terecht voor alle mogelijkheden rondom huidverjonging en huidverbetering, maar ook voor pedicure, manicure, definitief ontharen en vele andere lichaamsbehandelingen. Skinstitute weet echter ook de combinatie te maken met allerhande lifestyleproducten, waardoor een bezoekje aan de schoonheidssalon steeds meer een echte beleving aan het worden is.

 

,,We hadden al jaren de wens om uit te breiden, zodat we enkele van onze plannen en ideeën op onze bestaande locatie zouden kunnen realiseren. Door meedenken van onze verhuurder konden we uiteindelijk een doorgang maken naar de beschikbare ruimte achter ons pand, waardoor we in oktober 2016 van start gingen met ons nieuwe concept.'' Eigenaresse Irma van Weij is blij met het uiteindelijke resultaat. Samen met haar partner Vincent van de Lustgraaf hebben ze gekeken naar de inhoudelijke wensen, en op basis daarvan zijn ze begonnen aan de aanpassingen van het pand. Het aantal ruimtes is vergroot, en in het midden is er een heuse 'store' ontstaan met een eigen ingang aan de Rozendaallaan.

 

,,Door al deze aanpassingen kunnen we onze klanten beter helpen, en hebben we ook kunnen kijken naar een verbreding van het aanbod'', vertelt Irma. ,,Door samenwerkingen met bijvoorbeeld dr. Babak van BMD Clinics kunnen we nu ook hele specialistische behandelingen aanbieden, of juist meer voor ontspanning zorgen door het aanbod aan massages. Door dit alles te combineren met een plek waar men terecht kan voor leuke lifestyleproducten hopen we onze klanten een complete beleving mee te geven'', legt Irma uit. ,,Het assortiment is toegespitst op de smaak van onze eigen klanten. Zo hebben we een breed scala aan huidproducten die je niet zomaar in de winkel vindt, maar ook leuke sjaals, tassen, zonnebrillen en sieraden. We kiezen wel een beetje voor het hogere segment, zoals bijvoorbeeld de slippers van Ipanema. Onze klanten zijn juist op zoek naar 'net even anders.' ''

 

Uniek voor Leusden is ook het uitgebreide assortiment aan huisparfums van het Parijse merk Lampe Berger. Een hele wand beslaat een keur aan modellen branders en benodigdheden, en voor vragen over het gebruik en de verschillende geuren kan men bij Irma uitstekend terecht. De vaste klantenschare van Skinstitute zal vooral blij zijn met de plannen om speciale VIP-avonden te creëren. ,,Wij zijn blij met onze vasten klanten, en geven ze graag wat extra's in de vorm van een besloten evenement. Samen met een introducé is men dan welkom om nieuwe producten uit te proberen, of worden er demonstraties en workshops aangeboden.''

 

Skinstitute instituut voor huidverbetering is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur, uiteraard voor behandelingen op afspraak.

Skinstitute instituut voor huidverbetering is te vinden aan de Hamersveldseweg 6D.  Skinstitute The Store is te vinden aan de Rozendaallaan 9.

 

Voor meer informatie: 06-52014674, info@skinstitute.nl of www.skinstitutethestore.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0