1. Reiniging en voorbereiding

TDA PREPARE: DE PERFECTE VOORBEREIDING

 

Hoe beter de huid op de TDA behandeling voorbereid is, hoe overtuigender het resultaat zal zijn. Zoals bij elke cosmetische behandeling is de eerste stap een zorgvuldige reiniging van de huid. De Back to Zero reinigingsmousse van SEYO voert deze taak zowel grondig als zacht uit – een puur genot voor de huid.

Vervolgens wordt de driedelige TDA PREPARE Set gebruikt voor een nauwkeurige dermabrasie. De behandeling met TDA PREPARE is ongecompliceerd, niet-invasief en pijnloos. Het 3D-behandelingsoppervlak dat met een saffieren laagje bedekt is, maakt het gericht en gecontroleerd verwijderen van de bovenste hoornlaag mogelijk. TDA PREPARE bereidt de huid optimaal op de daaropvolgende TDA-dieptetherapie voor. De eerste stap naar een mooie huid is gezet!

2. TDA - transdermale applicatie

AANGENAAM DIEPGAAND

 

Tijdens de behandeling wordt de applicator op een bepaalde afstand over de huid bewogen. Het toestel toont continu de voortgang van de behandeling en het geeft aan wanneer het tijd is om over te schakelen naar ander plekje op de huid.

 

Terwijl traditionele cosmetische toepassingen op de hoornlaag botsen, transporteert TDA zelfs werkzame bestanddelen met grotere molecules tot in de diepe onderhuid. De huid regenereert van binnenuit en wint haar natuurlijke schoonheid terug.

 

 

HET GEWENSTE PROGRAMMA VOOR ELKE HUID

 

TDA biedt het juiste programma voor elke individule behoefte van de huid. Geniet van drie Seyo voordelen voor een op maat gemaakte cosmetische behandeling:

 

1. Gezicht, hals, handen, decolleté, maar ook probleemzones met littekens kunnen specifiek behandeld worden.

2. De dosering van werkzame bestanddelen kan gedeeltelijk versterkt worden, bijvoorbeeld voor oogcontouren die een speciale zorg nodig hebben.

3. De applicatie is aangepast aan de fysische eigenschappen van de desbetreffende combinaties van werkzame bestanddelen. Zo wordt er verzekerd dat de stoffen in de huid terechtkomen en volledig hun werk kunnen doen.

3. SEYO Maskers

 

 

 

 

 

 

 

DE PERFECTE AFSLUITER

 

Na de TDA-behandeling kan de huid zich verheugen op een verwenprogramma. Twee maskers, die perfect op de TDA-behandeling afgestemd zijn, maken de SEYO-beleving compleet. Ze bevatten geselecteerde werkzame bestanddelen die ook bij een TDA- behandeling gebruikt worden. Zo wordt de optimale verzorging van de huid tot in de diepte ondersteund.

 

COVER HYAL – Ter ondersteuning van de anti agingbehandelingen. Het heeft een celvernieuwend effect, stimuleert de huideigen collageenvorming en het verhoogt het vochtgehalte van de huid. Voor een steverige huid en een frisse teint.

 

COVER PRODERM – Het wondermiddel voor de probleemhuid. Het heeft een antibacteriële werking op de geïrriteerde, ontstoken huid of op acne.

4. Afsluitende verzorging: SEYOceuticals

SEYOCEUTICALS — HET BEAUTYDEPOT VOOR THUIS

 

SEYO is ervan overtuigd dat professionele verzorging niet mag eindigen bij het verlaten van het schoonheidsinstituut. Vanuit deze overtuiging zijn de SEYOCeuticals ontstaan. Het gaat om vijf dermacosmetische verzorgende series die de TDA-behandeling van SEYO perfect aanvullen. Ze voorkomen de tekenen van huidveroudering, corrigeren deze of verbeteren het uiterlijk van de probleemhuid.

 

SEYOCeuticals zijn dermatologisch getest, zijn vrij van paraffine- en siliconenolie en kleurstoffen.