IV Vitamin Infusions

Vitamine infusen zijn dé manier om het lichaam op een snelle manier een ware boost te geven. Deze grote hit uit de Verenigde Staten is nu ook bij Skinstitute Leusden beland.

De IV Infusions zijn samengesteld om u het beste uit uzelf te laten halen. Zo zijn er verschillende infusen voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan verbeterde concentratie, meer energie, het tegengaan van een kater en het herstellen van de vochtbalans en zelfs het tegengaan van veroudering. Nieuwsgierig? Ontdek hieronder hoe het werkt.

 

Hoe werken IV Infusions?

De IV Infusions behandelingen bij Skinstitute Leusden duren ongeveer 30-45 minuten. Een snelle boost dus! De resultaten zijn grotendeels al direct merkbaar of volgen binnen enkele uren na de behandeling en houden enkele dagen aan.

100% opname

Via een infuus worden toegediend, is er een 100% opname door het lichaam. Dit in tegenstelling tot traditionele supplementen en vitaminedrankjes, waarbij de vitaminen en mineralen voor een deel worden afgebroken in het spijsverteringskanaal. Hierdoor hebben deze dan ook een veel lagere opname.

 

Maak nu uw afspraak voor IV Vitamine Infusions bij Skinstitute Leusden via 033-2853616

Welke IV Vitamine Infusions zijn er?